"Άραβας" ο Βούτσινιτς

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Τζαζίρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους, Μίρκο Βούτσινιτς.

Mirko Vucinic (Juventus) - Joie
Mirko Vucinic (Juventus) - Joie INSIDE / PANORAMIC

Στην Αλ Τζαζίρα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα βρίσκεται πλέον ο Μίρκο Βούτσινιτς. Ο 30χρονος φορ μετά από 14 χρόνια παρουσίας του στα ιταλικά γήπεδα, πήρε την απόφαση να ενδώσει στα... χρήματα των Αράβων και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Άμπου Ντάμπι.

Ο Μαυροβούνιος, ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αφού πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε από το σύλλογο. Φρόντισε μάλιστα να βγάλει και μια φωτογραφία με τον σεΐχη, ανεβάζοντάς την στον λογαριασμό του στο twitter:

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο παίκτης θα παίρνει περίπου 5.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, ενώ η πρώην ομάδα του θα εισπράξει 6.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή του.

Η παρουσία του Βούτσινιτς στην Ιταλία κρίνεται αρκετά επιτυχημένη, έχοντας περάσει από τις Λέτσε, Ρόμα και Γιουβέντους και έχοντας σκοράρει συνολικά αυτά τα χρόνια πάνω από 100 γκολ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK