ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ: Έδωσε χριστουγενιάτικες ευχές από την... παραλία!

Οι περισσότεροι άσοι του αθλητισμού συνηθίζουν να εύχονται αυτές τις ημέρες με φόντο κάποιο χριστουγενιάτικο δέντρο, κάποιος όμως επέλεξε... παραλία (VIDEO).

Οι εορταστικές αυτές ημέρες προσφέρονται για ξεκούραση και χαλάρωση και αυτό ακριβώς κάνουν και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους πάντως να φροντίζουν να στέλνουν ευχές και μηνύματα αγάπης στον κόσμο μέσω των λογαριασμών που διατηρούν στα social media.

Όταν το κάνουν αυτό συνήθως βρίσκονται σε κάποιο οικογενειακό μέρος με φόντο στολίδια και χριστουγενιάτικα δέντρα, όμως ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Γιουβέντους Ντάνι Άλβες αποτελεί εξαίρεση και αυτο το απέδειξε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Δείτε τον να μοιράζει ευχές την ημέρα των Χριστουγέννων, απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας έχοντας... αράξει σε κάποια παραλία της πατρίδας του.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...