Αποκαλύφθηκε το πιο εκκεντρικό κούρεμα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί, εκτός από το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ποιο είναι το πιο ξεχωριστό κούρεμα παίκτη στα χρονικά. Η έρευνα διεξήχθη και τα αποτελέσματα ανέδειξαν τον νικητή. Δείτε ποιος είναι (PHOTOS).

Οι ποδοσφαιριστές τη σήμερον ημέρα ασχολούνται περισσότερο με την εξωτερική τους εμφάνιση και τα κουρέματα που κάνουν, παρά με τη δραστηριότητά τους στο γήπεδο.

Ο πιο πρόσφατος παίκτης που απασχόλησε τα Μέσα με τις στυλιστικές απόψεις στο... κεφάλι του είναι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος έχει μια μανία να βάφει τη μοϊκάνα του, είτε στην απόχρωση του ξανθού είτε του μπλε. Ωστόσο, ο Γάλλος δεν βρίσκεται καν στη λίστα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Βάσει μίας μεγάλης έρευνας στην οποία συμμετείχαν δύο χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι, από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Μεξικό, τη Πολωνία, τη Ρωσία και την Ιταλία, θριαμβευτής στο "ντέρμπι" κομμωτικής αναδείχτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν είχε κάνει τα μαλλιά του ράστα.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Άγγλος αστέρας έλαβε το 25% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρουντ Γκούλιτ και τα περίεργα σπαστά μαλλιά του με 22%, ενώ τρίτος έρχεται ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο με το ξυρισμένο κεφάλι και ένα μικρό κομμάτι τρίχας στο μπροστινό μέρος.

Όσον αφορά τα χειρότερα κουρέματα στην ιστορία του αθλήματος, πρώτος με 29% βγήκε ο Ταρίμπο Γουέστ με τα πράσινα μαλλιά, δεύτερος ο Κάρλος Βαλντεράμα με 29%, διατηρώντας τη ξανθιά αφάνα του και τρίτος ο Αμπέλ Ξαβιέρ με τη περίεργη ξανθιά κόμη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΙΟ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ:

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ: