Πάτο, το νέο μεταγραφικό "λάφυρο" των Κινέζων!

Ο Αλεσάντρε Πάτο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Βιγιαρεάλ μετά από μόλις έξι μήνες στο "Μαδριγάλ" και να μετακομίσει έναντι αδράς αμοιβής στην Κίνα. Διαβάστε το story.

Πάτο, το νέο μεταγραφικό "λάφυρο" των Κινέζων!

Η Τιανχίν του Φάμπιο Καναβάρο προσπάθησε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" προσφέροντας ένα αστρονομικό ποσό σε Φιορεντίνα (40 εκ.ευρώ) και Νίκολα Κάλινιτς (12 εκ.ευρώ το χρόνο) για να κάνει δικό της τον μέσα στον Ιανουάριο τον Κροάτη επιθετική, όμως δεν τα κατάφερε, με τον παίκτη να επιλέγει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A παρά το χρυσάφι που στρώθηκε στα πόδια του.

Η άρνηση ωστόσο αυτή δεν ήταν ικανή να απογοητεύσει τον κινεζικό σύλλογο ο οποίος βγήκε εκ νέου στην ευρωπαϊκή αγορά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο εκλεκτός της για την επίθεση είναι ο Αλεσάντρε Πάτο.

Πάτο, το νέο μεταγραφικό "λάφυρο" των Κινέζων!

Ο άλλοτε άσος των Μίλαν και Τσέλσι μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την Κορίνθιανς στην Βιγιαρεάλ έναντι 3 εκ ευρώ όμως δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει: σε 24 ματς που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις είχε 6 γκολ και στο φινάλε του 2016 ο προπονητής του "κίτρινου υποβρυχίου" Φραν Εσκριμπά είχε παραδεχτεί πως "η απόδοσή του είναι κάτω από τις προσδοκίες μας".

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πριν λίγες ώρες επιβεβαιώνοντας το φλερτ με την Τιανχίν: "Έχουμε αναλύσει την κατάσταση, έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Γρανάδα". Όλα δείχνουν πως ένα ακόμα "όνομα" αφήνει την Ευρώπη για χάρη της Κίνας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Είπε "όχι" στα τρελά λεφτά της Κίνας και αποθεώθηκε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK