Ο Ινφαντίνο "πικάρει" τον Τότι για τα αγγλικά του!

Ο Τζάνι Ινφαντίνο κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον Τότι να αναλαμβάνει στο μέλλον πόστο στη FIFA και βρήκε την ευκαιρία να "τρολάρει" τον καπιτάνο για τα αγγλικά του...

Το συμβόλαιο του Φραντσέσκο Τότι με την Ρόμα λήγει το καλοκαίρι του 2017 και ένα από τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα θέλει τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα να ξεκινάει μία νέα καριέρα σε παραγοντικό πόστο, το οποίο ίσως μάλιστα να έχει σχέση και με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ποιά η γνώμη του Τζάνι Ινφαντίνο για αυτό; "Θα μπορούσε να επιλέξει να παίξει για αρκετά χρόνια ακόμα, είναι μία τεράστια προσωπικότητα.

 

Αν ήταν να του δώσω μία συμβουλή, του λέω να κάνει αυτό που του αρέσει περισσότερο και να αποφασίσει με ηρεμία", δήλωσε αρχικά στο "Sky Sport" ο Ιταλός πρόεδρος της FIFA, για να πετάξει όμως στη συνέχεια και τη... μπηχτή του για τα (όχι και τόσο καλά) αγγλικά του Τότι.

"Εάν θέλει να έρθει σε εμάς, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει, είναι να τσεκάρει τα αγγλικά του, τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε εδώ".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.