Ο Τότι "έγραψε" με τις ατάκες για χρήμα, Μέσι και Γιουβέντους

Κρέμασε τα παπούτσια του και "λύθηκε"! Ο Φραντσέσκο Τότι τιμήθηκε στο Ντουμπάι για την πλούσια καριέρα του και εκεί έδωσε εντυπωσιακές ατάκες για Μέσι, Κριστιάνο, Γιουβέντους και όχι μόνο...

Ο Τότι "έγραψε" με τις ατάκες για χρήμα, Μέσι και Γιουβέντους

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα υπηρετεί πλέον την αγαπημένη του ομάδα έχοντας το ρόλο του διευθυντή, ωστόσο οι τιμές αναφορικά με την ποδοσφαιρική καριέρα του συνεχίζονται, με τελευταία να είναι το βραβείο των "Global Soccer Awards" που πήρε στο Ντουμπάι.

Εκεί ο Τότι έκανε μερικές άκρως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, καθώς μίλησε για την Ρόμα, την Γιουβέντους, το πώς βλέπει εκείνος το ποδόσφαιρο, αλλά και το ποιον θεωρεί τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο. Διαβάστε τις κυριότερες δηλώσεις του:

"Εγώ προτίμησα το ποδόσφαιρο από τα χρήματα, πάντα έτσι ήταν για μένα".

"Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να γίνω προπονητής, όταν σκέφτεσαι να το κάνεις κάτι χτυπάει μέσα σου και σε μένα δεν χτύπησε".

"Το ποδόσφαιρο σε σύγκριση με τη δική μας εποχή έχει αλλαξει, προτιμώ το ποδόσφαιρο του τότε από το ποδόσφαιρο του σήμερα: τώρα οι περισσότεροι το βλέπουν ως επιχείρηση, πρώτα είχαν στο μυαλό τους περισσότερο πώς να βγάλουν νέα παιδιά".

"Δεν ζηλεύω την Γιουβέντους. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το μόνο που ζηλεύω από την Γιουβέντους είναι το γήπεδό της, που είναι δικής της ιδιοκτησίας. Τα στατιστικά λένε πως είναι δυσκολότερο να κατακτήσεις έναν τίτλο στην Ρόμα. Εδώ, ένας τίτλος αξίζει όσο 10 κάπου αλλού".

"Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Για μένα είναι ο Μέσι. Αλλά μην το πείτε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στον Νεϊμάρ".

"Τα χρήματα που δαπάνησε η Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ ήταν πάρα πολλά, πόσο μάλλον τα 85 εκ.ευρώ που έδωσε η Λίβερπουλ για τον Φαν Ντάικ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK