Ο ... αειθαλής Ρεχάγκελ έκανε "ντου" στους βετεράνους της Εθνικής

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ "έσκασε" στο ξενοδοχείο της "χρυσής φουρνιάς" του 2004 και αποθεώθηκε από τους πρώην παίκτες του. Σε εξαιρετική κατάσταση ο 79χρονος Γερμανός, δεν σταμάτησε να πειράζει τους πάντες. Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO του Contra.gr.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Euro 2004 θα παίξουν αύριο (9/6) φιλικό με βετεράνους, μεγάλα ονόματα της εθνικής Ισπανίας στην Πάτρα.

Οι περισσότεροι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται ήδη στην Αχαΐα, εκεί που ο Ότο Ρεχάγκελ του επιφύλαξε έκπληξη.

Ο Γερμανός τεχνικός, έχοντας στο πλευρά του τον Γιάννη Τοπαλίδη εμφανίστηκε εκεί που χαλάρωναν τα μέλη της αποστολής στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η υποδοχή γεμάτη συγκίνηση με αγκαλιές, πειράγματα και μπόλικη αποθέωση για τον αγαπημένο των Ελλήνων, Ότο Ρεχάγκελ. Το Contra.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τις στιγμές.

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.