Κι όμως ο Τραμπ πήγε να αγοράσει μία ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει απλώσει τα... επιχειρηματικά του πλοκάμια σε διάφορους τομείς, ενώ λίγο έλειψε να γίνει και ιδιοκτήτης μιας ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας το 2012!

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι ιστορίες γύρω από το... πολυτάραχο παρελθόν του.

Βλέπετε ο ίδιος είναι άνθρωπος που δεν του αρέσει να επαναπαύεται και ψάχνεται συνεχώς σε διάφορους τομείς. Έτσι το 2012 έφτασε μια ανάσα από την αγορά μιας ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο λόγος για τους Ρέιτζερς της Σκωτίας.

Όπως αναφέρει η "Daily Record", όταν η σκωτσέζικη ομάδα υποβιβάστηκε λόγω χρεών, ο Τραμπ και οι συνεργάτες του θεώρησαν εξαιρετική ευκαιρία να... χωθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο τελικά η συγκεκριμένη αγορά δεν προχώρησε γιατί οι αναλυτές του εξέτασαν λεπτομερώς τα χρέη του συλλόγου και τα θεώρησαν υπερβολικά.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!