Μια σούπερ ενδεκάδα παικτών που μένουν ελεύθεροι!

Διαλέξτε και πάρτε. Το Contra.gr σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα με παίκτες που μένουν ελεύθεροι και που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμη και το Champions League.

Η 30η Ιουνίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κι αυτό γιατί είναι η ημέρα που λήγουν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα οι ομάδες να βγαίνουν στην αγορά προσπαθώντας να προλάβουν να αποκτήσουν κάποιον ως ελεύθερο!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τρομερές ευκαιρίες κάθε χρόνο για σπουδαίους παίκτες οι οποίοι είτε επειδή το θέλησαν ή ίδιοι, είτε ήταν απόφαση της ομάδας τους, έμειναν ελεύθεροι. Το Contra.gr σας παρουσιάζει μια σούπερ ενδεκάδα που θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμη και το Champions League.

Διαλέξτε και πάρτε!

Tερματοφύλακας: Βίλι Καμπαγέρο (42 ετών). Αναπληρωματικός: Ρενέ Άντλερ (32 ετών).

 

Κεντρικοί αμυντικοί: Πέπε (34 ετών), Τζουρού (31 ετών). Αναπληρωματικός: Τζον Τέρι (36 ετών).

 

Μπακ: Τρεμουλινάς (31 ετών), Γκαέλ Κλισί (31 ετών). Αναπληρωματικοί: Αντόνιο Λούνα (26 ετών), Γκλεν Τζόνσον (32 ετών).

 

Μέσοι: Λούκας Λέιβα (30 ετών), Σάντι Καθόρλα (32 ετών), Μάικλ Κάρικ (35 ετών). Αναπληρωματικός: Τιάγκο Μέντες (36 ετών).

 

Επθετικοί: Φρανκ Ριμπερί (34 ετών), Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (35 ετών), Ρικάρντο Κουαρέσμα (33 ετών). Αναπληρωματικοί: Χεσούς Νάβας (31 ετών), Χούντελαρ (33 ετών).

*Με στοιχεία από το transfermarkt.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...