Η Γουϊνέα πήγε να βάλει... 10 παίκτριες από Βραζιλία!

Με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις τιμώρησε η FIFA την γυναικεία ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας, η οποία προσπάθησε με πλαστά έγγραφα να 10 παίκτριες από τη Βραζιλία να παίξουν!

Τι άλλο θα δούμε; Σε μια προσπάθεια να φανεί περισσότερο στον ποδοσφαιρικό χάρη η γυναικεία ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας σκέφτηκε κάτι τρελό.

Αποφάσισε με τη χρήση πλαστών εγγράφων να βάλει στην ομάδα και 10 παίκτριες που έχουν γεννηθεί στη Βραζιλία, όμως η FIFA την... κατάλαβε. Και ο πέλεκυς ήταν βαρύς.

Τιμώρησε την ομοσπονδία της χώρας με αποκλεισμό από τους Ολυμπιακού του 2020, καθώς και από το Παγκόσμιο Γυναικών που θα διεξαχθεί το 2019. Παράλληλα, θα πρέπει να βάλουν και βαθιά στο χέρι στην τσέπη, μιας και το χρηματικό πρόστιμο μόνο μικρό δεν είναι.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.