Η FIFA "βάφτισε" φονικό όπλο το... σέλφι στικ

Θα πάτε Μουντιάλ το καλοκαίρι; ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν σας πιάσουν με σέλφι στικ εντός του γηπέδου θα αναγκαστείτε να περάσετε εκτός, κι εσείς και το... φονικό σας όπλο.

Η FIFA τρέμει το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν επεισόδια κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι και οι απαγορεύσεις βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας.

Ρώσοι, Άγγλοι και Γάλλοι έχουν ανοιχτά μέτωπα από προηγούμενες... χουλιγκάνικες συγκρούσεις και επειδή τα μηνύματα που έρχονται από τη Μόσχα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά ως προς τις προθέσεις των ταραχοποιών στοιχειών, αποφασίστηκε από τους υποψηφίους... μαχητές να αφαιρεθεί το σέλφι στικ!

Ναι, σωστά διαβάζετε...

Όποιος μπει σε γήπεδο με σέλφι στικ, αυτό το πτυσσόμενο κοντάρι που ενσωματώνεται στα κινητά για καλύτερες φωτογραφίες, θα περνάει εκτός μαζί με το "όπλο" του.

Η FIFA θεώρησε ότι τα σέλφι στικ μπορούν να γίνουν επικίνδυνα σε περίπτωση "μάχης", οπότε τα απαγόρευσε εντός των γηπέδων και στον περιβάλλοντα χώρο τους για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Τώρα, βέβαια, όποιος θέλει να κάνει φασαρία θα την κάνει και χωρίς σέλφι στικ.

Photo Credits: AP Photo/Ng Han Guan

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.