Ο Μπέιλ για την εθνική γίνεται καλά;

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας προκαλέσει προβληματισμό στον οργανισμό και στους οπαδούς, ωστόσο με την εθνική του ομάδα συμβαίνουν παράδοξα πράγματα.

Ούτε τραυματίας δεν λείπει από την εθνική της Ουαλίας ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο παροπλισμένος από τη Ρεάλ Μαδρίτης winger κλήθηκε από τον προπονητή των "δράκων" την ίδια στιγμή που στη Ρεάλ περνάει περίοδο αποκατάστασης για να επιστρέψει στη δράση.

Στα φιλικά με Γαλλία και Παναμά αν πάρει ο Μπέιλ χρόνο συμμετοχής, τότε στη Μαδρίτη δικαίως θα φωνάζουν γιατί τον έχουν στερηθεί ήδη πάνω από ένα μήνα και αν τον χάσουν πάλι από... σπόντα, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα για τον Ουαλό.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.