'Icon': H καινούργια, Nike εμφάνιση του Κάπερνικ θα γίνει ανάρπαστη

O συμβιβασμός μεταξύ του NFL και του Κόλιν Κάπερνικ οδήγησε τα δημιουργικά χέρια και μυαλά της Nike να σχεδιάσουν την επόμενη εμφάνιση για τον 'Καπ'. Ολόμαυρη, με λευκά γράμματα και λευκό τον αριθμό '7' έχει ξεκινήσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση για το sold-out.

'Icon': H καινούργια, Nike εμφάνιση του Κάπερνικ θα γίνει ανάρπαστη

Η υπόθεση του Κάπερνικ δεν θα πάει σε δίκη, και όπως ανέλυσε η Νίκη Μπάκουλη στο κείμενό της 'Ο Κάπερνικ νίκησε το NFL', ουσιαστικά ο συμβιβασμός στον οποίο επήλθε η λίγκα και ο αθλητής, μοιάζει περισσότερο με μια μεγάλη νίκη του... αθλητή.

(Πολύ) λίγες μέρες μετά, η Nike παρουσίασε την ολόμαυρη εμφάνιση που σχεδίασε προς τιμήν του Κάπερνικ. Η φανέλα 'Icon' είναι μαύρη, ενώ ο αριθμός και το όνομα του Κάπερνικ εμφανίζονται με λευκή γραμματοσειρά. Μπορεί να παραμένει άγνωστο το αν, το πού και το πότε θα ξαναδούμε τον Κάπερνικ να παίζει football, αλλά η συμφωνία με τη Nike είναι η πρώτη μεγάλη του κίνηση μετά τον συμβιβασμό με το NFL.

Στο σχετικό του tweet, ο Κάπερνικ έγραψε: "Για όλους αυτούς που παραμένουν πιστοί στον εαυτό τους, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Περήφανα, αμεταμέλητα, και κόντρα σε κάθε πρόβλεψη".

Υπενθυμίζεται ότι η φανέλα είναι ακόμη ένα 'επεισόδιο' της ευρύτερης 'Just Do It' καμπάνιας της Nike για τα 30 της χρόνια, κεντρικό πρόσωπο της οποίας είναι ο Κόλιν Κάπερνικ. Κάτι μας λέει ότι η 'Icon' φανέλα θα γίνει sold-out άμεσα. Πολύ άμεσα.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Ron Harris)

News 24/7

24MEDIA NETWORK