Γυμνή προπόνηση στους -6. Αντέχεις;

Οι φοιτητές - αθλητές του Northwestern University τέσταραν τις αντοχές τους σε συνθήκες πολικού ψύχους, πριν από την αναμέτρηση αμερικάνικου φούτμπολ που είχαν να δώσουν στη Μινεάπολη.

Αυτό δεν είναι κολέγιο στο Ιλινόις, είναι στρατιωτική βάση πεζοναυτών του αμερικάνικου στρατού.

Αν όχι, πώς αλλιώς εξηγείται η απόφαση του τεχνικού τιμ της ομάδας αμερικάνικου φούτμπολ του πανεπιστημίου Northwestern να ορίσει προπόνηση για τις 9 το πρωί τη στιγμή που η θερμοκρασία στη Μινεάπολη ήταν στους -6 βαθμούς Κελσίου; Μάλιστα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου απαίτησαν από τους φοιτητές - αθλητές, ηλικίας 18 ως 23 ετών, ν' αφαιρέσουν τα πάνω κομμάτια της αθλητικής περιβολής τους και να γυμναστούν... topless.

Μεταξύ αυτών που 'ξεγυμνώθηκαν' ήταν και ο προπονητής των επιθετικών συστημάτων Mick McCall! Ο ψαρομάλλης κύριος που περνάει μπροστά από την κάμερα κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Ήθελε, προφανώς, να δώσει το... καλό παράδειγμα, φλερτάροντας ταυτόχρονα με την πνευμονία. Λόγω ηλικίας.

 

Όσο για τον φερόμενο ως εμπνευστή αυτή της ιδιότροπης αυτής μορφής προπόνησης, ονομάζεται Alex Spanos και είναι διάσημος προπονητής ενδυνάμωσης, ο οποίος συνεργάζεται με τις 'αγριόγατους' του Northwestern University. Ο ίδιος βέβαια ήταν με αμάνικο t-shirt και κολλητό σορτς (ο πρώτος που βγαίνει από τ' αποδυτήρια).

 

Άλλοι πέρασαν τα πάνδεινα για όσο διήρκεσε η 'στρατιωτική' προπόνηση στο γήπεδο και όχι. Κι ας λένε πως το κρύο σφίγγει το δέρμα...

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.