Παγκόσμιο Υγρού (καταδύσεις): Εκτός ημιτελικού Μάνος και Παπαρούνας

Στον προκριματικό άρχισε και ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αλέξανδρου Μάνου και του Στέφανου Παπαρούνα στις καταδύσεις από βατήρα 3μ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ρώμης.

Ο πρώτος συγκέντρωσε 359,20 βαθμούς και κατετάγη 28ος και ο δεύτερος 353,10 και πήρε την 33η θέση μεταξύ 51 συμμετεχόντων, μένοντας αμφότεροι εκτός ημιτελικού.

«Απογοητεύτηκα τη στιγμή του αγώνα, ιδίως στο ντουέτο. Βλέποντας την εξέλιξη, αλλά και τις βαθμολογίες, με έπιασε το παράπονο, γιατί με τις επιδόσεις που έχουμε μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά. Μπορούσαμε να μπούμε στον τελικό και εκεί όπως είδατε όλα ήταν ανοιχτά. Αργότερα, όταν ήμασταν πιο ήρεμοι, καθήσαμε, συζητήσαμε και τα βρήκαμε με τους εαυτούς μας. Και μία αποτυχία είναι εμπειρία και για μας οι εμπειρίες όλες είναι πολύ χρήσιμες. Επίσης από το Παγκόσμιο κρατάμε ότι καμιά χώρα και κανένας αθλητής δεν έχει ξεφύγει, τουλάχιστον για τα δικά μας δεδομένα. Όλους μπορούμε να τους "χτυπήσουμε" στα ίσια. Αυτό μας πεισμώνει και μας κάνει να δουλέψουμε περισσότερο και στον επόμενο αγώνα να φέρουμε μεγαλύτερη βαθμολογία για να χτυπήσουμε υψηλότερες θέσεις» ήταν το σχόλιο του Μάνου.

Από την πλευρά του, ο Παπαρούνας τόνισε: «Πραγματικά δουλέψαμε πάρα πολύ πριν έρθουμε στη Ρώμη και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορούμε. Εγώ, επειδή ήταν και η πρώτη μου φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, είχα πολύ άγχος. Επίσης ο Αλέξανδρος είχε κάποιες επιτυχίες με τον Μπίμη και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του. Στο ντουέτο, δύο βουτιές ήταν αυτές που μας στέρησαν τον τελικό και προκάλεσαν την απογοήτευση. Από κει και πέρα, κρατάμε την εμπειρία που για μένα που τη στερούμαι είναι πολύ σημαντική».

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!