Η επιστροφή του Ivan Drago στο 'δυνατό' νέο trailer για το Creed II

Στο δεύτερο trailer της ταινίας Creed II, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21/11, αποκαλύπτεται η επιστροφή του Ivan Drago και του θηριώδους γιου του, Viktor. Τι έχει να πει για όλα αυτά ο Rocky;

Για αρχή, τον πρωταγωνιστή του Creed II, της αναβίωσης της θρυλικής κόντρας που είχε ο Apollo Creed με τον Ivan Drago, τον λένε Michael Jordan. Για να είμαστε πιο ακριβείς, γιατί εκείνος έχει γίνει πιο ακριβής, τον λένε Michael B. Jordan. Και ναι, πρόκειται για συνωνυμία.

 

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις ποιος είναι ο Apollo Creed και ποιος ο Ivan Drago -άρα δεν έχεις δει το Rocky IV, μηδέ το Rocky V-, σημαίνει αφενός ότι δεν έχεις "κλείσει" τα 30 (και χαιρόμαστε για εσένα), αφετέρου πως πρέπει να δεις αυτό που ακολουθεί.

 

O Carl Weathers (aka Apollo Creed) πέθανε στα χέρια του Sylvester Stallone (aka Rocky Balboa), από τις γροθιές του Dolph Lundgren (aka Ivan Drago). Αυτό δεν το άφησε ατιμώρητο ο Rocky, που έριξε αυλαία το 2006 με το "Rocky Balboa", την έκτη ταινία της σειράς.

To 2015 προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη το Creed, spin-off του sequel των Rocky, στο οποίο ο Michael B. Jordan (aka Adonis Creed) προσέγγισε τον Rocky, για να γίνει προπονητής του.

 

Τρία χρόνια μετά, ο Adonis Creed (μη τα ξαναλέμε) επιστρέφει στα ρινγκ, για να συναντήσει τον γιο του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα του, Viktor (Drago), στο Creed II. Αυτόν τον ρόλο τον ανέλαβε ο Ρουμάνος Florian Munteanu, ο οποίος είχε αποκαλυφθεί στο πρώτο trailer -του Ιουνίου. Στο δεύτερο που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ώρες, εμφανίζεται και ο Ivan.

 

H πρεμιέρα θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου.