Επανεμφάνιση Πατέρα δίπλα στο... τριφύλλι

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, έβγαλε φωτογραφία με τον προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του τριφυλλιού, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εδώ και χρόνια, όμως ο Νικόλας Πατέρας παραμένει δίπλα στις "πράσινες" δράσεις.

Έχει συνεισφέρει δίνοντας πριμ σε αθλητές που κατακτούν μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή σημαντικές διοργανώσεις, αλλά και με όποιον άλλο τρόπο του έχει ζητηθεί.

Μάλιστα, ο γιος του Διαμαντής, προπονείται στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρευρεθεί σε αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη συνοδεία του Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του τριφυλλιού και ο άνθρωπος στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αναγέννηση του ανέβασε μία φωτογραφία από το γραφείο του Νικόλα Πατέρα η οποία απεικονίζει εκείνον να κάθεται στην προεδρική καρέκλα και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στέκεται όρθιος δίπλα του. Μάλιστα, συνόδεψε τη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολιάζοντας: "Με τον ένα και μοναδικό Πρόεδρο!!!!!Που ειναι πάντα δίπλα μας!!".