Νεκρός ανήλικος πρωταθλητής ποδηλασίας του Παναθηναϊκού

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό για τον άδικο χαμό του 16χρονο πρωταθλητή ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, Σπύρου Ντόκου, ο οποίος έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο φορτηγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Σοκ στην κοινωνία της Αμφίσσας προκάλεσε ο θάνατος του 16χρονου πρωταθλητή ποδηλασίας, Σπύρου Ντόκου. Ο νεαρός αθλητής του Παναθηναϊκού, βγαίνοντας όπως κάθε μέρα με το ποδήλατο του από το σπίτι του στην Άμφισσα για να προπονηθεί προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό στην είσοδο της πόλης, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.

Τραγική ειρωνεία, τον ανήλικο αθλητή της ποδηλασίας, ακολουθούσε καθημερινά με το αυτοκίνητο ο πατέρας του. Σήμερα όμως καθυστέρησε για μερικά λεπτά. Τον νεαρό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

πηγή: lamiastar.gr

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".