Ο Λανς Άρμστρονγκ γλίτωσε πρόστιμο 100.000.000 δολαρίων!

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη συμφωνία του πρώην ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ να πληρώσει μόλις 5.000.000 δολάρια σε κυβερνητικό χορηγό, ο οποίος ζητούσε αρχικά 100.000.000 δολάρια!

Το 2012 ο Λανς Άρμοστρονγκ παραδέχθηκε πως έπαιρνε αναβολικά, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ισόβιος αποκλεισμός από την ποδηλασία και να του αφαιρεθούν 7 τίτλοι. 

Από τότε μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο Αμερικανός αθλητής έχει αντιμετωπίσει δεκάδες δικαστικές διαμάχες με χορηγούς που τον... χρυσοπλήρωναν όλα αυτά τα χρόνια.

Πιο σοβαρή υπόθεση αυτή με του "U.S. Postal Service" (υπεύθυνο για δέματα και γράμματα στις ΗΠΑ) που ήταν και από τους βασικούς χορηγούς του Άρμστρονγκ. Οι Αρχές στη χώρα ζητούσαν αποζημίωση 100.000.000 δολαρίων από τον 46χρονο άνδρα, αφού θεωρούν πως έχουν εξαπατηθεί οι φορολογούμενοι!

Τελικά, οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Άρμστρονγκ θα τη γλιτώσει δίνοντας 5.000.000 δολάρια στο U.S. "Postal Service" και 1.650.000 δολάρια σε πρώην συναθλητή του.

Αυτή η απόφαση έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση στις ΗΠΑ, αφού το ποσό θεωρείται πολύ μικρό σε σχέση με τα χρήματα που έβγαλε στην καριέρα του ο παλαίμαχος ποδηλάτης.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!