Αναστόπουλος: "Στα βήματα του Ταμουρίδη"

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδηλάτες όλων των εποχών μίλησε στο Contra.gr για τη νέα σελίδα της καριέρας του, την πρόκληση του Έλληνα πρωταθλητή Γιάννη Ταμουρίδη και την ανάδειξη νεαρών αθλητών.

Αναστόπουλος: "Στα βήματα του Ταμουρίδη"

Οι δηλώσεις του Βασίλη Αναστόπουλου:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το 2013 με βρίσκει στην θέση του Γενικού διευθυντή της καλύτερης Ελληνικής επαγγελματικής ομάδας ποδηλασίας, της Sp Tableware. Η ομάδα αυτή που ιδρύθηκε το 2009 έφτασε να είναι μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη στέλνοντας μάλιστα δύο από τους αθλητές της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Ταμουρίδη και Ηλία. Μάλιστα ο Ταμουρίδης εξαιτίας των βαθμών που κατέκτησε αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας κατάφερε να γίνει ο Πρώτος Έλληνας ποδηλάτης που αγωνίζεται σε Προ Τουρ Ομάδα, κάτι σαν το Champions Leage στο ποδόσφαιρο, στην Ισπανική Euskadi.

Ένας από τους στόχους της ομάδας μας για εφέτος είναι να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί τόσο στους ελληνικούς όσο και στους Διεθνείς αγώνες που πρόκειται να λάβει μέρος. Η ομάδα αποτελείται κυρίως από νεαρούς Έλληνες αθλητές οι οποίοι πιστεύω ακράδαντα ότι έχουν τα προσόντα να πρωταγωνιστήσουν στο εξωτερικό και να ακολουθήσουν τα βήματα του Ταμουρίδη. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος μας, να ετοιμάσουμε Έλληνες αθλητές οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα βρεθούν «σαλόνια» της επαγγελματικής ποδηλασίας.

Κυριότερος αγωνιστικός στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Διεθνή Γύρο της Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί από 14-19 Μαϊου. Την ομάδα μας πλαισιώνουν τρείς πολύ αξιόλογοι ξένοι αθλητές, οι Ισπανοί Σομπρίνο και Ντε λα Πάρτε και ο Ολλανδός Φαν Ντάικ οι οποίοι περιμένουμε να προσφέρουν πολλά με την εμπειρία και τις δυνατότητές τους! Ήδη η σεζόν άνοιξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους αθλητές μας να κατακτούν τις 6 πρώτες θέσεις στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής, ελπίζουμε φυσικά σε ανάλογη συνέχεια".

Διαβάστε ακόμη:

Παρουσίαση SP Tableware

News 24/7

24MEDIA NETWORK