"Ασημένια" η Τελτσίδου

Η Ελισάβετ Τελτσίδου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων που διεξάγεται στο Όμπερβαρτ της Αυστρίας.

Η Ελληνίδα τζουντόκα στον πρώτο γύρο πέρασε χωρίς αγώνα, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση απέκλεισε την Ισραηλινή Μπαρ Φαρίν με yuko.

Στον τελευταίο αγώνα του γ' γκρουπ έκανε μια ακόμα νίκη επι της Ολλανδής Γκέκε φαν ντεν Μπερχ με ippon και εξασφάλισε την είσοδο της στα ημιτελικά.

Η Γερμανίδα Σελίνα Ντίτσερ, αποκλείστηκε δεχόμενη δύο παρατηρήσεις έναντι μία της Τελτσίδου στα 4:00 αγώνα, αλλά στην αναμέτρηση για το χρυσό μετάλλιο η ταλαντούχα τζουντόκα γνώρισε την ήττα με ippon από τη Βρετανή Λούσι Σένσαλ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.