Απίστευτο: Ο Κύργιος αρνήθηκε να παλέψει το δεύτερο σετ κόντρα στον Γκασκέ

Πρωτόγνωρα πράγματα για το Γουίμπλεντον. Ο Νικ Κύργιος όντας εκνευρισμένος στο δεύτερο σετ κόντρα στον Γάλλο Γκασκέ, προτίμησε να μην το παλέψει χάνοντας με 6-1 και γνωρίζοντας τις αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

Απίστευτο: Ο Κύργιος αρνήθηκε να παλέψει το δεύτερο σετ κόντρα στον Γκασκέ

Τις διαμαρτυρίες των θεατών που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση για τον τέταρτο γύρο του Γουίμπλεντον μεταξύ του Γάλλου Γκασκέ και του Αυστραλού Νικ Κύργιου προκάλεσε η κίνηση του δεύτερου να μην παλέψει καν το δεύτερο σετ, όντας εκνευρισμένος και απογοητευμένος.

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας βρεθεί με 0-30 πίσω στο δεύτερο γκέιμ του δευτέρου σετ ο Κύργιος έδειξε εκνευρισμένος και δεν απαντούσε καν στα σερβίς του αντιπάλου του, αφήνοντας είτε την μπάλα να περάσει, είτε τη χτυπούσε απλά για να τη στείλει στο φιλέ.

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός τενίστας είναι αθλητής ψυχολογίας, με ένα δικό του στυλ παιχνιδιού, όμως ο εγωισμός του ορισμένες φορές τον ξεπερνά. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο ματς του στο Γουίμπλετον, με τη κίνησή του να σηκώνει θύελλα αντιδράσεων. Τελικά έχασε το δεύτερο σετ εύκολα με 6-1, χωρίς να ιδρώσει και πολύ.

Δείτε στο VIDEO την αντίδραση του Κύργιου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK