Η Κλάιστερς κορυφαία τενίστρια της χρονιάς

Τενίστρια της χρονιάς, για δεύτερη φορά στην καριέρα της, αναδείχτηκε η Κιμ Κλάιστερς, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (01/12) η WTA.
Η 27χρονη Βελγίδα, που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από αποχή δύο ετών για να κάνει οικογένεια, κατέκτησε μέσα στο 2010 το τρίτο της US Open και τέσσερα ακόμα τίτλους, συμπεριλαμβανομένου αυτού στο τελευταίο τουρνουά της σεζόν, στη Ντόχα.Η συμπατριώτισσα της, Ζιστίν Ενάν, η οποία επίσης είχε μείνει εκτός κορτ και επανήλθε τον προηγούμενο Ιανουάριο, αναδείχτηκε η κορυφαία τενίστρια που επέστρεψε στη δράση, έχοντας φτάσει στον τελικό στο αυστραλιανό Όπεν.Βραβεύτηκαν επίσης οι Ρωσίδες Έλενα Ντεμεντίεβα και Μαρία Σαράποβα. Η πρώτη, που αποσύρθηκε τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του WTA Championships, για την προσωπικότητα και την προσφορά της και η δεύτερη για τον ρόλο της ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.