Η Σερένα και η Βένους στο γκέτο που δολοφονήθηκε η αδερφή τους

Επέστρεψαν στο μέρος που τις πληγώνει. Στο γκέτο που δολοφονήθηκε η αδερφή τους Σερένα και Βένους Ουίλιαμς θυμήθηκαν τα πρώτα βήματά τους στο τένις και όχι μόνο.

Η Σερένα και η Βένους Ουίλιαμς βρήκαν το κουράγιο να επιστρέψουν το Σάββατο στη γειτονιά στην οποία μεγάλωσαν στο Λος Αντζελες!

Δεν πρόκειται για μία γειτονιά ρουτίνας αλλά και για το γκέτο του Κόμπτον στο οποίο η ζωή ήταν μία περιπέτεια, το ζην επικινδύνως είχε γίνει πράξη. Αλλωστε σ' αυτό το γκέτο δολοφονήθηκε ο Γιετούντε Ουίλιαμς, αδερφή της Σερένα και της Βένους, το 2013.

Οι δύο σταρ του παγκοσμίου τένις θεώρησαν υποχρεώσή τους να επιστρέψουν, έστω για μερικές στιγμές, στη γειτονιά που μεγάλωσαν και να φωτογραφηθούν μαζί με παιδιά που διαβιούν κάτω από δύσκολες και κυρίως επικίνδυνες συνθήκες.

"Είναι πάρα πολλές οι αναμνήσεις που μου έρχονται σ' αυτό εδώ το μέρος" τόνισε η Σερένα εκεί όπου ουσιαστικά άρχισε τη μεγάλη καριέρα της στο πλάι του πατέρα της Ρίτσαρντ πριν από αρκετά χρόνια.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!