Παρά ένα άλμα μετάλλιο ο Καραλής στο Παγκόσμιο

Ο Εμμανουήλ Καραλής άγγιξε το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του Μπίντγκοζ, αφού κατετάγη τέταρτος.

Ακόμη μία επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Εμμανουήλ Καραλής. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο Μπίντγκοζ, ο 17χρονος Έλληνας πήρε την τέταρτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ και επιβεβαίωσε πως είναι μεταξύ των κορυφαίων στις μικρές ηλικίες.

Ο Καραλής ανταγωνίσθηκε μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές, παρόλα αυτά διεκδίκησε επί ίσοις όροις τη θέση στο βάθρο των νικητών. Δεν κατάφερε ωστόσο ν' ανέβει πάνω από τα 5μ40, που πέρασε με την πρώτη, και ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην τέταρτη θέση, μπροστά πάντως από τον Βρετανό Χαγκ και τον Αμερικανό Νίλσεν που είχαν καλύτερες προσωπικές επιδόσεις.

Ο νεαρός Έλληνας έχασε δύο φορές τα 5μ50, ύψος που θα του έδινε μετάλλιο, και δοκίμασε στα 5μ55 για να έχει ελπίδες μεταλλίου. Απέτυχε όμως και μοιραία έμεινε πίσω από τον Αμερικανό Βολτζ, τον Αυστραλό Μάρσαλ, που ήταν το μεγάλο φαβορί, και τον Σουηδό Ντουμπλάντις.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το φαινόμενο: Ο Εμμανουήλ Καραλής ακουμπάει τ'άστρα

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!