Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Υφαντίδου

Ακόμα μία ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, από τη Σοφία Υφαντίδου αυτήν τη φορά.

Η Σοφία Υφαντίδου θα πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό το Ρίο ντε Ζανέιρο, αφού δέχθηκε πρόσκληση από την IAAF για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 31χρονη πρωταθλήτρια θα αποτελέσει μία από τις 32 αθλήτριες του επτάθλου στον στίβο και θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στους Αγώνες.

Το 2012 στο Λονδίνο κατετάγη 24η με 5.752 πόντους, έχοντας πραγματοποιήσει την κορυφαία βολή στο ακόντιο με 56,96μ.

"Είμαι χαρούμενη για τη δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μου, Κώστα Παναγόπουλο, για τη στήριξη και τις ενέργειες που έκανε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής. Οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν γεμάτες άγχος και ανησυχία. Τελικά όλα πήγαν καλά", δήλωσε η Βεροιώτισσα μετά από την οριστικοποίηση της συμμετοχής της.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...