Ένταση και διακοπή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Μια απόφαση του διαιτητή προκάλεσε ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Volley League.

Η απόφαση των διαιτητών του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, κ. Γεωργιάδη και Μυλωνάκη, να μην σφυρίξουν υπέρβαση σε πόντο του Στιβαχτή κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ έφερε αναστάτωση και (δίκαιες) διαμαρτυρίες στη πλευρά του Δικεφάλου.

Αντί για το 14-15 λοιπόν έγινε το 14-17, ο Πέτκοβιτς του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα και τελικά είδε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 14-18. 

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το τέταρτο σετ με 17-25, οδηγώντας το ματς στο τάι μπρέικ, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τρελάθηκαν και με πέταξαν κάποια αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά των διαιτητών και του Ολυμπιακού.

Το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...