Έχασε τ' αποδυτήρια και χώρισε με τον Ολυμπιακό ο Γκουλινέλι

Οι κακές σχέσεις εντός των αποδυτηρίων έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ο Φλάβιο Γκουλινέλι έγινε παρελθόν από τον Ολυμπιακό προτού καλά-καλά γίνει παρόν και γι' αυτό δεν έφταιξε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός επιλέχθηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει την πειραϊκή ομάδα στους τίτλους με παράλληλη πορεία στην Ευρώπη. Η επιλογή του έκανε... ντόρο, αφού πρόκειται για έναν κόουτς με περγαμηνές, παρελθόν και επιτυχίες. 

Η συνεργασία ωστόσο των δύο πλευρών αποδείχθηκε βραχύβια. Στον Γκουλινέλι χρεώνεται ότι δεν βρήκε τρόπο να διαχειριστεί συγκεκριμένους παίκτες του ρόστερ, κυρίως τους Έλληνες, και έχασε τ' αποδυτήρια. Με αποτέλεσμα να υπάρχει τεταμένο κλίμα που έκανε κακό στη χημεία πάγκου-ομάδας.  

Οι παίκτες εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για τις πρακτικές του και προτιμήθηκε η λύση της αποχώρησης του 58χρονου προπονητή τώρα που είναι νωρίς.

Πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν (δύο) λύσεις από τη σέρβικη αγορά μετά και την επιτυχημένη συνεργασία του Κοβάτσεβιτς στο γυναικείο τμήμα.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.