"Ασημένοι" οι Πολύμερος-Μούγιος

Όπως στην Αθήνα έτσι και στο Πεκίνο, η κωπηλασία μας έβγαλε... ασπροπρόσωπους, φέρνοντας μετάλλιο. Οι Βασίλης Πολύμερος-Δημήτρης Μούγιος, μετά από μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν, κατέκτησαν το ασημένιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με 6:11.72.
Το ελληνικό πλήρωμα από την αρχή του τελικού έδειξε αποφασισμένο να ανέβει στο βάθρο, κάτι άλλωστε που είχε φανεί εδώ και μέρες όταν πέρασε τις προηγούμενες φάσεις του αγωνίσματος.

Μετά τα πρώτα 500μ., ανέβηκε δεύτερο, κράτησε άνετα τη θέση αυτή και στο τέλος της κούρσας εξαπέλυσε την αντεπίθεση του κυνηγώντας τους Βρετανούς Ζακ Πάρτσεϊς-Μαρκ Χάντερ, που προπορεύονταν. Η προσπάθεια τους όμως αυτή δεν απέδωσε καρπούς, χωρίς όμως αυτό να μετριάζει την τεράστια επιτυχία τους. Οι Βρετανοί τερμάτισαν σε 6:10.99 ενώ το χάλκινο πήγε στους Δανούς Μαντς Ρέινχολντ Ρασμούσεν-Ράσμους Νικολάι Κουίστ Χάνσεν με 6:12.45.

Έτσι ο 32χρονος Πολύμερος, που συμμετείχε για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έκανε δύο τα μετάλλια του, αφού το 2004 είχε πάρει το χάλκινο με τον Νίκο Σκιαθίτη. Εξίσου επιτυχημένη αποδεικνύεται και η συνεργασία του με τον 27χρονο Μούγιο, πρωτάρη σε Ολυμπιακούς.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.