Εκτός τελικού η μικτή ομαδική των ανδρών

Μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ η ομάδα της 4X100μ. μικτής, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό.

Οι ελπίδες για μία καλή επίδοση στον προκριματικό της σκυταλοδρομίας 4X100μ. μικτή δεν επιβεβαιώθηκαν και η ελληνική τετράδα έμεινε εκτός τελικού.

Οι Χρήστου, Σαμιλίδης, Βαζαίος και Γκολομέεφ τερμάτισαν σε 3:36.75 στη β' σειρά και έμειναν δύο και πλέον δευτερόλεπτα μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο και έπρεπε να καταρρίψουν για να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην τελική 8άδα.

Στο ύπτιο ο Χρήστου άρχισε καλά και έδωσε πέμπτος, μετά το πρώτο 100άρι ωστόσο άρχισε η... πτώση. Ο Σαμιλίδης έχασε έδαφος στο πρόσθιο και οι κουρασμένοι Βαζαίος - Γκολομέεφ δεν είχαν δυνάμεις να καλύψουν την απόσταση, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να τερματίσει 8η στη σειρά της και 15η σε 16 ομάδες.

Με την καλύτερη επίδοση πέρασε η Μεγάλη Βρετανία, ακολούθησαν οι ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αυστραλία, Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία και Γερμανία. Εκτός έμειναν επίσης Ούγγροι, Γάλλοι και Ιταλοί.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.