Εκτός τελικού η μικτή ομαδική των ανδρών

Μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ η ομάδα της 4X100μ. μικτής, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό.

Οι ελπίδες για μία καλή επίδοση στον προκριματικό της σκυταλοδρομίας 4X100μ. μικτή δεν επιβεβαιώθηκαν και η ελληνική τετράδα έμεινε εκτός τελικού.

Οι Χρήστου, Σαμιλίδης, Βαζαίος και Γκολομέεφ τερμάτισαν σε 3:36.75 στη β' σειρά και έμειναν δύο και πλέον δευτερόλεπτα μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο και έπρεπε να καταρρίψουν για να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην τελική 8άδα.

Στο ύπτιο ο Χρήστου άρχισε καλά και έδωσε πέμπτος, μετά το πρώτο 100άρι ωστόσο άρχισε η... πτώση. Ο Σαμιλίδης έχασε έδαφος στο πρόσθιο και οι κουρασμένοι Βαζαίος - Γκολομέεφ δεν είχαν δυνάμεις να καλύψουν την απόσταση, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να τερματίσει 8η στη σειρά της και 15η σε 16 ομάδες.

Με την καλύτερη επίδοση πέρασε η Μεγάλη Βρετανία, ακολούθησαν οι ΗΠΑ, Ιαπωνία, Αυστραλία, Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία και Γερμανία. Εκτός έμειναν επίσης Ούγγροι, Γάλλοι και Ιταλοί.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!