Σακατεύτηκε στα εμπόδια και ο Σακίλ ξεκαρδίστηκε!

Ο αθλητής απ' την Αϊτή, Τζέφρι Τζάλμις στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στα ημιτελικά των 110μ εμπόδια, αφού δεν υπολόγισε σωστά στο πρώτο εμπόδιο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να προσφέρει μία... τρομερή τούμπα, η οποία προκάλεσε το γέλιο του Σακίλ Ο' Νιλ. Δείτε τα VIDEOS.

Τα αγωνίσματα των εμποδίων προσφέρουν, τις περισσότερες φορές, κορυφαία bloopers. Ο Τζέφρι Τζάλμις επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό τον κανόνα, αφού στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος κατά τη διάρκεια της ημιτελικής σειρών των 110μ εμπόδια.

Ο αθλητής απ' την Αϊτή δεν υπολόγισε σωστά στο πρώτο εμπόδιο, με συνέπεια να χάσει την ισορροπία του και να... γκρεμοτσακιστεί. Η άτυχη στιγμή του Τζάλμις προκάλεσε το γέλιο του παλαίμαχου NBAer, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος και ανέβασε το στιγμιότυπο στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Shaqtin a fool (σ.σ. στήλη με αθλητικά bloopers στην εκπομπή του) Olympic edition".

Δείτε τα VIDEOS:

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.