Διαψεύδει η Κορακάκη για την απάντηση στον Τσίπρα

Με μήνυμα στη σελίδα της στο facebook, η Άννα Κορακάκη ξεκαθάρισε πως δεν διαθέτει λογαριασμό στο twitter και ως εκ τούτου δεν απάντησε εκείνη στα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνεχάρη διαδικτυακά την Άννα Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο και... πήρε απάντηση από έναν λογαριασμό στο twitter με το όνομα της 20χρονης αθλήτριας.

Ωστόσο, το προφίλ δεν ήταν αληθινό, όπως ξεκαθάρισε μέσω facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ POST ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

"Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την "απάντηση της Άννας" στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της.

Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης!!!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΝΙΚΟΣ στο σπίτι της Άννας Κορακάκη για το χρυσό μετάλλιο!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.