Εκτός Ολυμπιακού χωριού η ομάδα μπάσκετ των Η.Π.Α.

Σε κρουαζιερόπλοιο θα μείνουν ο Ντουράντ και η παρέα του κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Οι αμερικανικές ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών δεν θα μείνουν στο Ολυμπιακό χωριό, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά στο κρουαζιερόπλοιο "Silver Cloud".

Τα συνεχή προβλήματα, αλλά και τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας, οδήγησαν τους επικεφαλής των δύο αποστολών στην απόφαση να διαμείνουν στο λιμάνι του Ρίο που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό χωριό.

Ο Κρεγκ Μίλλερ, εκπρόσωπος της Εθνικής Ομάδας της Αμερικής δήλωσε σχετικά: «Δεν θα μείνουμε στο Ολυμπιακό χωριό γιατί δεν νιώθουμε πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για τη διοργάνωση. Οι παίκτες προέρχονται από μία μακρά επαγγελματική σεζόν και θέλουν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τις οικογένειες τους».

«Επιπλέον, αντιμετωπίζεις ένα ακόμη θέμα είτε μένεις στο ξενοδοχείο είτε μένεις στο Ολυμπιακό χωριό. Τα κρεβάτια δεν έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους με ύψος 2.13 ή περισσότερο. Οι παίκτες προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους για να κοιμηθούν. Κάποιες φορές έχω δει περιπτώσεις που χρησιμοποιούν τις βαλίτσες ως προέκταση των κρεβατιών ώστε να ακουμπούν τα πόδια τους εκεί».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μπάσκετ των Η.Π.Α. ακολουθεί αυτή την τακτική, αφού κατά τη διάρκεια των Αγώνων της Αθήνας είχε καταλύσει στο "Queen Mary 2".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πέντε μετάλλια θα κατακτήσει η Ελλάδα"

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.