Γι'αυτό είναι θλιμμένος ο Ολυμπιονίκης από τη Βόρεια Κορέα

Η εικόνα του... θλιμμένου "χρυσού" Ολυμπιονίκη από τη Βόρεια Κορέα, Ρι Σε Γκουάνγκ κάνει το γύρο του διαδικτύου και ο κόσμος ψάχνει να βρει τι είναι αυτό που απασχολεί τον 31χρονο. Τι είναι τελικά;

Εκτός από το χρυσό μετάλλιο, ο Ρι Σε Γκουάνγκ από τη Βόρεια Κορέα κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο. Αυτόν του πιο θλιμμένου Ολυμπιονίκη στο Ρίο. Ο 31χρονος περιτριγυριζόταν από χαρούμενα πρόσωπα, ωστόσο ο ίδιος δεν έμοιαζε το ίδιο χαρούμενος στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά την επιτυχία του στο άλμα ανδρών παρά το γεγονός πως δήλωνε "γεμάτος χαρά".

Η εικόνα του θλιμμένου Ολυμπιονίκη, έγινε viral, με τον κόσμο να υποθέτει πως ένας από τους λόγους που έμοιαζε στενοχωρημένος είναι το γεγονός πως καλείται να επιστρέψει στη Βόρεια Κορέα και το ολοκληρωτικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ωστόσο, η βασική αιτία φαίνεται πως είναι οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες οι αθλητές ταξίδεψαν στο Ρίο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "DailyMail", η κυβέρνηση της Β. Κορέας έχει στείλει μαζί με την αποστολή συνοδεία αξιωματούχων, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους τα κινητά των αθλητών προκειμένου να μην επικοινωνούν με τον κόσμο.

Παράλληλα, τους έχει απαγορευτεί να επισκεφθούν τουριστικά αξιοθέατα και να έχουν επαφές με Νοτιοκορεάτες κατά την παραμονή τους στη Βραζιλία.

Οι φωτογραφίες του θλιμμένου Ολυμπιονίκη...

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.