Ολλανδός γυμναστής προσγειώθηκε με τα... μούτρα στο έδαφος

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου του μονόζυγου, Έκπε Ζόντερλαντ έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια του τελικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό του κλειστού γυμναστηρίου. Δείτε το VIDEOS.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Έκπε Ζόντερλαντ στον τελικό του μονόζυγου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου δεν κατάφερε να κάνει το... νταμπλ, αφού είχε μία επικίνδυνη πτώση κατά τη διάρκεια του προγράμματος του.

Ο Ολλανδός γυμναστής δεν υπολόγισε σωστά, έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε με το πρόσωπο στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό του κλειστού γυμναστηρίου. Τελικά, λίγο αργότερα σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του. Για την ιστορία, ο Ζόντερλαντ δεν κατετάγη τελευταίος, αλλά αντίθετα πήρε την 7η θέση.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σακατεύτηκε στα εμπόδια και ο Σακίλ ξεκαρδίστηκε!

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.