Ολλανδός γυμναστής προσγειώθηκε με τα... μούτρα στο έδαφος

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου του μονόζυγου, Έκπε Ζόντερλαντ έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια του τελικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό του κλειστού γυμναστηρίου. Δείτε το VIDEOS.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Έκπε Ζόντερλαντ στον τελικό του μονόζυγου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου δεν κατάφερε να κάνει το... νταμπλ, αφού είχε μία επικίνδυνη πτώση κατά τη διάρκεια του προγράμματος του.

Ο Ολλανδός γυμναστής δεν υπολόγισε σωστά, έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε με το πρόσωπο στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό του κλειστού γυμναστηρίου. Τελικά, λίγο αργότερα σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του. Για την ιστορία, ο Ζόντερλαντ δεν κατετάγη τελευταίος, αλλά αντίθετα πήρε την 7η θέση.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σακατεύτηκε στα εμπόδια και ο Σακίλ ξεκαρδίστηκε!

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.