Ο πρώτος "Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας" μετά από 1623 χρόνια!

Οι λεπτομέρειες για τον Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας ανακοινώνονται την Τετάρτη.

Ιδιαίτερο και με ισχυρό συμβολισμό γεγονός αποτελεί ο πρώτος «Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας», ο οποίος πραγματοποιείται ξανά μετά από 1623 χρόνια, έχει τεθεί υπό την αιγίδα, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, και του CISM και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ήλιδας.

Ο δρόμος θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου, παραμονή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, από την Αρχαία Ήλιδα, πόλη που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας, στην Αρχαία Ολυμπία, τόπο που ετελούντο οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις που θα προηγηθούν της διεξαγωγής του πρώτου «Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας» και τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα δοθούν στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει η Οργανωτική Επιτροπή την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, ώρα 13.00, Ακαδημίας 20, 1ος Όροφος.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.