Ο πρώτος "Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας" μετά από 1623 χρόνια!

Οι λεπτομέρειες για τον Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας ανακοινώνονται την Τετάρτη.

Ιδιαίτερο και με ισχυρό συμβολισμό γεγονός αποτελεί ο πρώτος «Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας», ο οποίος πραγματοποιείται ξανά μετά από 1623 χρόνια, έχει τεθεί υπό την αιγίδα, του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, και του CISM και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Ήλιδας.

Ο δρόμος θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου, παραμονή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, από την Αρχαία Ήλιδα, πόλη που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας, στην Αρχαία Ολυμπία, τόπο που ετελούντο οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις που θα προηγηθούν της διεξαγωγής του πρώτου «Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας» και τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα δοθούν στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει η Οργανωτική Επιτροπή την Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, ώρα 13.00, Ακαδημίας 20, 1ος Όροφος.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!