Φιλί δύο ανδρών στις κερκίδες στο Πανναξιακός-Ολυμπιακός!

Το kiss cam κάνει πάταγο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έτσι δύο άνδρες θέλησαν να προχωρήσουν ένα βήμα... παραπέρα κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ γυναικών (video).

Το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθη στη Νάξο ο αγώνας μεταξύ του τοπικού Πανναξιακού και του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών και πέρα από το θέαμα που προσέφεραν οι παίκτριες των δύο ομάδων στο τάραφλεξ, υπήρχε και μπόλικο "θέαμα" στις κερκίδες.

Για αυτό φρόντισαν δύο άνδρες που έχοντας διάθεση για πλάκα φιλήθηκαν μεταξύ τους (με χέρι ανάμεσά τους για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις) θέλοντας προφανώς να αναπαραστήσουν το kiss cam που έχει μεγάλη πέραση στα γήπεδα (σε διάφορα αθλήματα) στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!