Τα δάκρυα της Ισινμπάγεβα μπροστά στον Πούτιν

Η Γελένα Ισινμπάγεβα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον αποκλεισμό των Ρώσων αθλητών του στίβου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατά τη συνάντησή της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, είχε την Τετάρτη (27/7) συνάντηση με την αποστολή της Ρωσίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Ανάμεσα στους αθλητές που έδωσαν το "παρών" στη συνάντηση βρέθηκε και η Γελένα Ισινμπάγεβα, παρά το γεγονός πως ως αθλήτρια του στίβου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Η "τσαρίνα των αιθέρων" μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά την ομιλία της μπροστά στον Ρώσο πρόεδρο αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Αποκλειστήκαμε από τη διοργάνωση χωρίς αποδείξεις και χωρίς να έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και να παλέψουμε για το δικαίωμα να συμμετέχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι δυσάρεστο περισσότερο επειδή αυτή θα ήταν η πρώτη Ολυμπιάδα για κάποιος από εμάς και για άλλους η τελευταία της καριέρας τους".

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.