Βασιλειάδης: "Ντροπή τα όσα γίνονται στην ΕΟΕ"

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ΕΟΕ.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στο κολυμβητήριο Περάματος ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σχολίασε:

«Οι καταστάσεις αυτές που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα με τη μεγάλη κόντρα για την Ε.Ο.Ε. αποτελούν -θα μου επιτρέψετε να πω- ντροπή για τη χώρα μας, τη μητέρα του Ολυμπιακού Κινήματος. Καλώ όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν τιμά κανέναν η εικόνα -ανεξάρτητα με το ποιος έχει δίκιο ή άδικο- αθλητικών ομοσπονδιών να σφάζονται σε δικαστικές αίθουσες, να ανταλλάσουν εξώδικα και να βλέπουμε όλη αυτή την κατάσταση. Η Πολιτεία παρακολουθεί και στο μέτρο που της επιτρέπεται, θα πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να σταματήσει αυτή η εικόνα ντροπής».

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...