Αλλάζουν τα πάντα στο Survivor

Το τροχαίο ατύχημα που είχε η ομάδα των "Μαχητών" στο Survivor και η αναπάντεχη αποχώρηση που προέκυψε, αλλάζει τα δεδομένα στο παιχνίδι.

Αλλάζουν τα πάντα στο Survivor

Με την Ειρήνη Κολιδά να έχει αποχωρήσει ήδη από το Survivor μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο τροχαίο που είχαν οι "Μαχητές" αλλά και τον Μάριο Ιωαννίδη να βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένη κλείδα, η παραγωγή του παιχνιδιού εξετάζει αλλαγές.

Η σκέψη για είσοδο άλλων παικτών απορρίφθηκε. Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, εξήγησε πως η λύση να μπουν νέοι παίκτες δεν προχώρησε, καθώς ήταν πιο δυνατοί από τους υπάρχοντες, ενώ θα μετέφεραν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το πώς τους υποδέχεται ο κόσμος.

Η λύση που προτάσσεται είναι να γίνει ανακατανομή των παικτών και να σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες. Το πώς θα γίνει αυτό και ποιοι παίκτες θα μετακινηθούν μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Οπως είπε η κ. Μαραγκουδάκη όλα θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής. «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές», σημείωσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK