Αυτός είναι ο "δράστης" που φίλησε τον Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο δέχτηκε... φιλί στο μάγουλο από θαυμαστή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με την Ολλανδία και ο θύτης αποκαλύφθηκε, δημοσιεύοντας τη κίνησή του στο Facebook (VIDEO)

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the World Cup Group B qualifying soccer match between Portugal and Switzerland at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of the World Cup Group B qualifying soccer match between Portugal and Switzerland at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP IMAGE

Το ρολόι έδειχνε 61 λεπτά παιχνιδιού στη χτεσινοβραδινή φιλική ήττα της Πορτογαλίας από την Ολλανδία με σκορ 3-0, όταν ξαφνικά ξεσηκώθηκε... κύμα αγάπης από μερικούς φίλους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, τρεις οπαδοί πέρασαν την ασφάλεια του γηπέδου και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, προσεγγίζοντας τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ένα μάλιστα να δίνει ένα φιλί στο μάγουλο του ποδοσφαιριστή.

Όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, το τρίο που διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα την αναμέτρηση αποτελείτο από μία ομάδα Ελβετών κωμικών με επικεφαλής τον Σαμίρ Άλιτς και τον φίλο του Καρμίν.

Επιπλέον, ο Καρμίν που φίλησε τον Ρονάλντο κατέγραψε με τη προσωπική του κάμερα το στιγμιότυπο και ανέβασε στο Facebook το video με τα γεγονότα, όπως τα έζησε ο ίδιος.

" Σκοπεύουμε να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο" φώναξε ο πρωταγωνιστής, καθώς περνούσε τις διαφημιστικές πινακίδες και συνέχισε " Ελάτε, πάμε. Πάμε! Πάμε! Πάμε! Θα αγγίξουμε τον Ρονάλντο", καταφέρνοντας τελικά οι τρεις φίλοι να πετύχουν τον στόχο τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK