Αφιέρωμα της USA Today στον Αντετονκούμπο

Η USA Today πραγματοποίησε εκτεταμένο αφιέρωμα στον Θανάση Αντετοκούνμπο εν αναμονή της επιλογής του στο ντραφτ τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αφιέρωμα της USA Today στον Αντετονκούμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ένα από τα κύρια θέματα της USA Today εν όψει του πολυαναμενόμενου ντραφτ που θα λάβει χώρα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής. Το αφιέρωμα περιγράφει τη δύσκολη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο, τον ερχομό τους στην Ελλάδα, την μέχρι τώρα περιπέτεια τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και το όνειρο του Θανάση να ακολουθήσει τα βήματα του αδερφού του, Γιάννη, στο NBA.

«Όλοι λένε πως είμαι καλός αθλητής, πως έχω πολλή ενέργεια και πως έχω μεγάλη αγάπη για το παιχνίδι. Είμαι πολύ εργατικός και έχω καλό χαρακτήρα. Μπορείς να βασιστείς πάνω μου. Είμαι ταπεινός και αυτό που μου δίνει κίνητρο είναι η αγάπη μου για την οικογένεια και το μπάσκετ.Παρά τις δυσκολίες ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Κάποιος μου έχει πει πως δεν μπορείς να είσαι ευλογημένος αν δεν έχεις περάσει δύσκολα» αναφέρει ο Θανάσης.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται επίσης και δηλώσεις του Νίκου Λώτσου, ατζέντη του 21χρονου φοργουορντ, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει:

«Ο Θανάσης έχει δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή του και είναι εντυπωσιακό αν δει κανείς τι δυσκολίες πέρασε η οικογένειά του.Είχε αμφιβολίες για το αν μπορούσε να γίνει ντραφτ. Του είπα ‘πίστεψέ με και πίστεψε στον εαυτό σου. Αυτό που έκανε ο αδερφός σου, μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Με κοίταξε και μου είπα ‘αν μου το έλεγε οποιοσδήποτε άλλος πέρα από σένα, δεν θα τον πίστευα’. Ο Θανάσης είδε τον αδερφό του να ανεβαίνει και αναρωτιόταν τι θα γίνει με τον ίδιο. Εγώ του είπα ‘κάνε τη δουλειά σου και δεν θα σε απογοητεύσω’. Ένα χρόνο μετά, είμαστε εδώ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK