Αγραβάνης: "Διψασμένοι για τίτλους"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραβάνης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς” με τον Γιώργο Συρίγο, για τη συμμετοχή του στο LG AegeanBall Festival, την Εθνική και τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
agravanis EUROKINISSI SPORTS

Για το πώς είναι να περνάς χαλαρά με τους φίλους από τον Ολυμπιακό και την Εθνική

«Νομίζω είναι στιγμές απόλαυσης. Περνάμε όλη τη ζωή μαζί. Τώρα βέβαια το απολαμβάνουμε περισσότερο γιατί δεν υπάρχουν υποχρεώσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το αν θα έκανε κάτι ανάλογο:«Ζηλεύεις ότι ένα νησί αγαπά τον Γιώργο τόσο πολύ. Ο Γιώργος αγαπάει τον τόπο του και έρχονται τόσο μεγάλοι παίκτες. Προβάλλει το νησί και την Ελλάδα και πραγματικά είναι αξιοζήλευτο αυτό που κάνει. Έχει καταφέρει τόσα πολλά στην καριέρα του, όμως δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε. Τιμάει και τη χώρα του».

Για το αν το μυαλό βρίσκεται στην Εθνική ομάδα:«Έχουμε μιλήσει με τον κόουτς τον κύριο Μίσσα. Πραγματικά ανυπομονούμε για την Εθνική. Είναι άλλο το συναίσθημα σε σχέση με την ομάδα σου. Το κάνεις με την καρδιά σου. Και τον σύλλογο τον αγαπάς, αλλά η Εθνική είναι το κάτι άλλο. Όλοι θέλουμε να έρθει επιτυχία και να πετύχουμε στον στόχο μας σε μια μεγάλη διοργάνωση».

Για το αν ο ίδιος έχει πλέον σταθερότητα στην απόδοσή του:«Όσο μεγαλώνω βρίσκω τη σταθερότητα. Έχω πλέον περισσότερες εικόνες και παραστάσεις από ντέρμπι. Παιχνίδια που κρίνουν τίτλους. Έχω την ωριμότητα. Από τον Δεκέμβριο και μετά είμαι σταθερός και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί. Όταν είσαι στον Ολυμπιακός δεν γίνεται να είσαι δυσαρεστημένος με τη συμμετοχή σου. Προσωπικά και να μην παίζω δεν τα παρατάω. Συνεχίζω την προσπάθεια για να είμαι έτοιμος. Ελπιζω να είμαι πάντα εκεί για την ομάδα μου».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Πρίντεζη και Μάντζαρη που έγιναν γρήγορα, αλλά και τη δική του παρουσία:«Η στήριξη των προέδρων είναι απεριόριστη και στα δύσκολα. Όταν πέρσι δεν έπαιζα ο πρόεδρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος με στήριξε. Μου έστειλε ένα μήνυμα να είμαι έτοιμος για τα δύσκολα. Και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να φέρνουμε στους προέδρους τίτλους και είμαστε διψασμένοι. Το κίνητρο δεν παύει να υπάρχει. Οι παλιοί έχουν πάρει πολλούς τίτλους, αλλά έχουν την ίδια δίψα. Το ίδιο ισχύει και για τη νέα σεζόν. Εγώ για κάποιους λόγους δεν έπαιζα. Δεν σημαίνει ότι αν δεν παίζεις ότι είσαι εκτός της ομάδας. Ο προπονητής βλέπει ότι προσπαθείς στην προπόνηση και θα σε βάλεις να παίξεις. Δεν σημαίνει ότι όταν δεν παίζεις τα παρατάς. Αυτό φάνηκε και στο τέλος που όλοι μαζί παλέψαμε για να πάρουμε κάποιον τίτλο. Σε όλες τις ομάδες θα υπάρξουν τριβές και διάφορα θέματα, αλλά στα δύσκολα θα είμαστε όλοι μαζί γιατί Έλληνες και ξένοι είμαστε μια παρέα. Αυτή είναι η συνταγή του Ολυμπιακού. Δεν πήραμε κάποιο τίτλο, αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια που έγινε».

Για το ποιος είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι από την παρέα που βρίσκεται στη Σύρο:«Το μεγαλύτερο είναι ο Λαρεντζάκης. Είμαι χαρούμενος που θα είμαστε μαζί στην ομάδα. Οι άλλοι έχουν τους ξένους και τη Μάλτση. Μεγάλο πειραχτήρι είναι ο Μπουρούσης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK