Αν έχει 60άρια να σκορπάει ο Γιαννακόπουλος...

Κοινοποιήθηκε από την Ευρωλίγκα η επιπλέον ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρότι τιμωρημένος.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Στην τσέπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ουδείς κάνει κουμάντο. Αν ο ίδιος έχει το... κέφι να πληρώνει πρόστιμα (από 30 ως 280 χιλιάδες), τότε τουλάχιστον στο ΟΑΚΑ θα δίνει πάντα το "παρών" βλέποντας τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Διότι η Ευρωλίγκα τού επέβαλε νέα ποινή, χρηματική μονάχα, για την παραβίαση της αρχικής τιμωρίας αποκλεισμού από κάθε γήπεδο της διοργάνωσης. Πόσα; Στα 60 χιλιάρικα που συνόδευαν την προηγούμενη προστέθηκαν άλλα τόσα. Στο σύνολο 120 πλέον.

Μένει να δούμε τώρα, αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα "πετάξει" με την αποστολή για τη Μαδρίτη, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Ρεάλ. Κι αν ναι, αν θα του επιτραπεί η είσοδος. Το πρώτο ενδεχόμενο, ας μην αποκλειστεί. Το δεύτερο...

Στη Μαδρίτη σίγουρα δεν θα είναι ο Νίκος Παππάς, αφού το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη δεν του επιτρέπει ν' αγωνιστεί κόντρα στους Μαδριλένους. Στόχος; Να προλάβει να παίξει στη Μάλαγα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK