Ανακοίνωση-απάντηση του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό

Με το δικό της τρόπο αντέδρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος Παναθηναϊκός, μια ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του πέμπτου τελικού στο ΣΕΦ.

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας το ερέθισμα από την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποφάσισε ν' αντιδράσει. Απευθυνόμενη αποκλειστικά και μόνο στους δικούς της φιλάθλους ζήτησε σύνεση και αυτοσυγκράτηση κάνοντας λόγο για προκλήσεις που δεν θα πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος και ν' απαντηθούν.

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακαλεί τους φιλάθλους της ομάδας που θα βρεθούν στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή (11/6) στον πέμπτο τελικό της σειράς με τον Παναθηναϊκό Superfoods να επιδείξουν την καλύτερη συμπεριφορά και να υποστηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Δίχως την παραμικρή παραβατική ενέργεια που θα δημιουργήσει εμπόδια στην προσπάθεια των παικτών μας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε να γίνετε για ακόμα μια φορά ο "έκτος παίκτης" και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Προστατεύστε τον Ολυμπιακό μας, μόνο με τη φωνή σας και μην απαντήσετε στις προκλήσεις τους.

Όλοι μαζί για το τρίτο συνεχόμενο. Όλοι μαζί γι' αυτό που αξίζουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK