Ανακούφιση στον Ολυμπιακό, μένει και φέτος ο Μιλουτίνοφ

Oι Σπερς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα χρειαστούν από εφέτος τις υπηρεσίες του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος παραμένει στον Ολυμπιακό για μία τελευταία σεζόν προς...ανακούφιση του Σφαιρόπουλου.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οπως όλα δείχνουν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και την ερχόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport24.gr οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν θα πάρουν από εφέτος στο ρόστερ τους τον Σέρβο ψηλό στον οποίο όμως σκέφονται να προσφέρουν συμβόλαιο από την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για εξέλιξη που σαφώς βολεύει τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι ήθελαν να κρατήσουν τον παίκτη στη θέση του βασικού πενταριού πράγμα που κατάφεραν εκτός αν μέχρι τις 20 του μήνα οι Σπερς αλλάξουν γνώμη.

Ο Μιλουτίνοφ έκανε πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν ειδικότερα στο τελευταίο μισό της εξελισσόμενους σε πολύ δυνατή μονάδα για τον Ολυμπιακό.

Κατά την επόμενη σεζόν ο Σέρβος ψηλός θα έχει δίπλα του τους ΜακΛιν και Μπόγρη συνθέτοντας μία αξιοπρόσεκτη γραμμή ψηλών με παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK