Ανανέωσαν με Αντετοκούνμπο οι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς ενεργοποίησαν την οψιόν για τον τέταρτο χρόνο του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα ανεβάσει και τις αποδοχές του.

Ανανέωσαν με Αντετοκούνμπο οι Μπακς

Ήταν αναμενόμενο, πλέον έγινε κι επίσημο. Οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την ενεργοποίηση της οψιόν για τον τέταρτο χρόνο του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που θα τον κρατήσει στην ομάδα και την επόμενο σεζόν.

Η οψιόν του διεθνή φόργουορντ αφορούσε 2+1+1 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως είναι εγγυημένος ο τέταρτος χρόνος του συμβολαίου του, ενώ το προσεχές καλοκαίρι θα μπορέσει να διαπραγματευθεί με τους Μπακς για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Αν οι δύο πλευρές δεν φτάσουν σε συμφωνία, τότε ο Έλληνας φόργουορντ θα είναι restricted free agent το καλοκαίρι του 2017. Βέβαια η ανανέωση του συμβολαίου του, σημαίνει αυτόματα και αναβάθμιση στο μισθολογικό κομμάτι. Έτσι οι απολαβές του για φέτος είναι 1.953.960 δολάρια, ενώ την επόμενη σεζόν θα λάβει 2.995.240 δολάρια.

Ο 20χρονος Αντετοκούνμπο έχει αγωνιστεί σε δύο σεζόν στο NBA σε 158 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 9.8 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ. Κατάφερε δε να γίνει και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που φτάνει τους 1.000 πόντους. Και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό...

Επίσης να σημειωθεί ότι οι Μπακς ανακοίνωσαν την ενεργοποίηση της οψιόν για την τρίτη σεζόν στα συμβόλαια των Τάιλερ Ενίς και Τζαμπάρι Πάρκερ και για την τέταρτη στον Κάρτερ-Γουίλιαμς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK