Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Μπλατ

Για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την οψιόν για άλλη μία σεζόν. Στο νέο συμβόλαιο υπάρχει όρος λύσης της συμφωνίας εάν υπάρξει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα βρίσκεται στο "τιμόνι" της Μακάμπι Τελ Αβίβ τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Η διοίκηση της ομάδας του λαού ανακοίνωσε επίσημα τη νέα συμφωνία με τον 53άχρονο Αμερικανο-ισραηλινό τεχνικό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτή είναι μία σημαντική στιγμή για εμένα. Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Μακάμπι και θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Η Μακάμπι είναι μία ζεστή οικογένεια και αισθάνομαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος της τεράστιας παράδοσης αυτού του συλλόγου", δήλωσε ο Μπλατ αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Μακάμπι ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η Μακάμπι βλέπει στον Μπλατ τον ικανότερο άνθρωπο που θα συνεχίσει να την οδηγεί μπροστά. Ο Μπλατ έχει αποδείξει ότι διαθέτει εκπληκτική προσωπικότητα και είναι ένας επαγγελματίας παγκόσμιας εμβέλειας. Ο συνδυασμός αυτός συμβαδίζει με το δικό μας όραμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK