Ανετα στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Για δεύτερο σερί ματς ο ΠΑΟΚ εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοσή του. Στο κλειστό της Πυλαίας η ομάδας του Μπάνε Πρέλεβιτς περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Αρη και τελικά τον νίκησε με για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ανετα στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ
Για δεύτερο σερί ματς ο ΠΑΟΚ εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοσή του. Στο κλειστό της Πυλαίας, η ομάδα του Μπάνε Πρέλεβιτς περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Αρη και τελικά τον νίκησε με 68-58 για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.Στα ημιτελικά ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι.

Δεν παίχθηκε κανένα σπουδαίο μπάσκετ στην Πυλαία καθώς, όπως ήταν λογικό κυριάρχησαν στοιχεία όπως το πάθος και η νευρικότητα. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τον Γκαγκαλούδη ο οποίος έπαιξε το ρόλο του ηγέτη στα δύο πρώτα δεκάλεπτα. Εκμεταλλευόμενος και την επιθετική δυστοκία του Αρη, ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 15-7 στην πρώτη περίοδο.

Ο Αρης δεν μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα από τη στιγμή που ούτε συγκέντρωση στην άμυνα είχε, ούτε σωστή επιθετική λειτουργία. Μόνο ο Στακ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά ως γνωστόν ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Οπως αναμενόταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν ποδοσφαιρικά. Για διπλό του Αρη με τον Πανηλειακό μιλούσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι του Αρη απάντησαν με πανό που άφηνε υπονοούμενα για την ανεξαρτησία του Δικεφάλου.

Οι όποιες αμφιβολίες για τον τελικό νικητή της αναμέτρησης κάμφθηκαν στο τρίτο και κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο. Μετά το 26-21 του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό στην επίθεση και προηγήθηκε με 41-33 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια τη δουλειά πήρε στα χέρια του ο Βασιλειάδης. Με τα τρίποντα, τα καρφώματα και το πάθος του ο δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική εφήβων οδήγησε εκ του ασφαλούς το Δικέφαλο στα ημιτελικά. Κάτι προσπάθησε να κάνει ο Γιώργος Σιγάλας στο τέλος, αλλά το ποτάμι δεν γύριζε πίσω.




Τα δεκάλεπτα: 15-7,26-21, 41-33, 68-58

ΠΑΟΚ: Γκαγκαλούδης 18, Βασιλειάδης 19 (5), Μάντσε 4, Μαυροκεφαλίδης 6, Φορντ 2, Ξανθόπουλος 2, Ζούγιοβιτς 13 (1), Μάρεϊ 4, Γεωργίτσης, Χένιακ.

ΑΡΗΣ: Κασλ 5, Πάντιους 14 (1), Σιγάλας 6 (2), Χαριτόπουλος 1, Στακ 13, Σκοτ, Καμπερίδης 5, Φρίμαν 3, Ασημακόπουλος 3 (1), Κουλ 8.




News 24/7

24MEDIA NETWORK