Ανοιχτή επιστολή Γιαννακόπουλου: "Δεν συμμορφώνομαι"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε ανοιχτή επιστολή προς όλες τις ομάδες της EuroLeague, ενημερώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με την τιμωρία που του επιβλήθηκε και ότι θα πηγαίνει κανονικά στο γήπεδο!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κάνει πίσω. Παρά το γεγονός πως η τιμωρία που του επιβλήθηκε από την EuroLeague μειώθηκε κατά το ήμισυ, είναι αποφασισμένος να πηγαίνει κανονικά στους αγώνες των "πράσινων" και ενημέρωσε μάλιστα σχετικά όλες τις ομάδες της EuroLeague μέσω ανοιχτής επιστολής που απέστειλε μέσω του Instagram!

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

" Αγαπητή μπασκετική κοινότητα,

Όπως όλοι γνωρίζετε, μου έχει επιβληθεί παράνομα από την EuroLeague, μία εταιρία στην οποία ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι συνιδιοκτήτης, πεντάμηνος αποκλεισμός από τα γήπεδα και πρόστιμο 60.000 δολαρίων.

Ο λόγος γι' αυτό ήταν το αποκαλούμενο ξέσπασμά μου όταν 30.000 «αποκαλούμενοι φιλάθλοι του μπάσκετ» μπήκαν στον λογαριασμό μου στο Instagram από την 11η χρονη κόρη μου και απείλησαν αυτήν, την σύζυγό μου και τον γιο μου (αντίγραφα έχουν προσκομιστεί στην EuroLeague).

Είμαι σίγουρος ότι ότι όλοι όσοι έχετε βρεθεί στη θέση μου θα έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα, προκειμένου να προστατεύσετε την οικογένεια σας.

Αυτός ήταν ο λόγος για την τιμωρία μου.

Έχω τιμωρηθεί ως πατέρας και όχι σαν μέλος ενός αθλητικού σωματείου.

Εξαιτίας όλων των παραπάνω, δεν πρόκειται να συμμορφωθώ με την προαναφερθείσα ποινή, η οποία ίσως έχει ως αποτέλεσμα να πληρώσω περαιτέρω πρόστιμα από 30 έως 280 χιλιάδες ευρώ για κάθε φορά που παρακολουθώ την ομάδα στην οποία επένδυσα χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Κύριε Μπερτομέου και όλα τα μέλη της μπασκετικής κοινότητας, ελπίζω να αισθάνεστε καλά γι' αυτή την απόφαση και πάνω απ' όλα εύχομαι... να αισθάνεστε αφωσίωση.

Χαιρετισμοί,

Δημήτρης Γιαννακόπουλος".

Το πρωτότυπο κείμενο της επιστολής:

Ανοιχτή επιστολή Γιαννακόπουλου: "Δεν συμμορφώνομαι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK